Dağlıca Ortaokulu

Belgegeçer :
WEB https://daglicaortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Dağlıca Köyü Mevki, No: 309 Kdz. Ereğli / Zonguldak
VİZYON : Vizyonumuz; bireysel farklılıklarını ortaya çıkararak, bilginin ve bilgili insan olmanın önemini kavrayabilen, başarma ve kazanma duygusu yerleşmiş, topluma yönelik proje ve çözümler üretebilen bireyleri yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Misyonumuz; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ülkesini ve ülkesinin insanını seven, milli ve manevi değerlerini özümsemiş, başkalarının haklarına saygılı, değişen ve gelişen dünya koşullarına uyum sağlayabilen, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkaracak bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : TUBİTAK 2204-b Öğrenci Projeleri Katılımı

Servis :
Ulaşım : Köy dolmuşları ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Dağlıca Köyü Mevki, No 309 Kdz. Ereğli/ ZONGULDAK
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 25 km İl Merkezine 60 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : KIZ VOLEYBOL TAKIMI ERKEK VOLEYBOL TAKIMI ERKEK FUTSAL VE FUTBOL TAKIMI MASA TENİSİ
Bilimsel Etkinlikler : TUBİTAK 2204-b projelerine katılım
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Codeweek 2024 eTwinning Proje Katılımı (2023- 2024) Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Akreditasyon Konsorsiyum Başvurusu